Afdrukken

Dineke Pelgrom is een geregistreerde acnespecialist. Ze heeft een AGB-code en is aangesloten bij de ANBOS. Daardoor kunnen Acnebehandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar, zie hiervoor de voorwaarden in je polis.

Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er een intake gesprek gedaan. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan gemaakt. De behandelfrequentie wordt afgestemd op de actuele huidconditie. Dit betekent vaak dat er gestart wordt met een kuur van een aantal behandelingen kort op elkaar om het vervolgens af te bouwen tot een behandeling eenmaal in de 4 a 6 weken. Je krijgt informatie, tips en adviezen op papier mee zodat je thuis alles nog eens rustig na kunt lezen. Uiteraard krijg je  een persoonlijke begeleiding tijdens het gehele proces.

 

Wat is Acne?

Acne is een aandoening van de talgklieren. De talgklier mond uit in een opening op de huid, de porie. Door abnormale verhoorning van de bovenste huidcellen en verhoging van de talgproductie kunnen de porien makkelijk verstopt raken. Zo ontstaan mee-eters. Als uiteindelijk het talgkliertje zo vol raakt dat het openbarst in de huid ontstaat er een ontsteking, een puistje.

Acne is de meest voorkomende huidaandoening. Het komt niet alleen voor bij jongeren maar ook bij volwassenen, zowel bij mannen als vrouwen.

Toch zijn er niet veel mensen die professionele hulp zoeken en dat is jammer. Want hoe eerder je begint aan een professionele behandeling, het opvolgen van de juiste adviezen en het gebruik van de juiste producten, hoe kleiner de kans dat je restverschijnselen als littekens en pigmentvlekjes over houdt.

 

Waardoor ontstaat Acne?

Externe factoren die acne verergeren:

 

Fabels over Acne

Wat kunt u zelf tegen Acne doen?

 

Wat moet je niet doen?

 

Nieuwste techniek bij Acne littekens: Dermica Pen Therapie

De Micro-needling-therapie is ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies naar oplossingen voor verschillende huidproblemen zoals, huidverslapping/veroudering,  littekens, grove porien etc.

Acne littekens zien er vaak uit als putjes in de huid. Met de Dermica Pen worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt . Deze gaatjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar prikken de huid precies genoeg aan om het natuurlijk herstelproces in de huid te activeren. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Daarnaast zorgen de minuscule kanaaltjes ervoor dat de gebruikte werkstoffen direct en diep in de huid dringen.

Door deze therapie zullen harde littekens en diepe putjes worden verzacht en minder zichtbaar zijn. Ook rode plekjes zullen  verdwijnen en de huidstructuur wordt minder grof. Met een kuur van 5 a 6 sessies behaalt u al het goed resultaat.

Neem voor meer informatie contact op of vraag een folder aan.