Afdrukken

Dineke Pelgrom heeft zich gespecialiseerd in de getinte/ donkere huid en kan u helpen om uw huid in goede conditie te krijgen/houden met speciaal op de getinte/donkere huid afgestemde producten en behandelingen.

Je zou denken dat alle huiden het zelfde zijn maar dat is niet het geval. De gepigmenteerde/ donkere huid heeft een aantal essentiële verschillen met de kaukasische (blanke) huid. Hierdoor voldoen veel verzorgingsproducten en behandelingen niet voor de getinte/donkere huid.

Verschillen tussen de donkere huid, die is toegerust op veel meer zon en hogere temperaturen, en de blanke huid.

De donkere huid:

Phyto Naturelle heeft een speciale productlijn (op basis van groene thee) voor de getinte/donkere huid. Deze producten worden samengesteld uit het beste wat de natuur te bieden heeft, met verse en gedroogde kruiden en kostbare oliën uit kruiden, bloemen, noten en vruchten.

Een belangrijk bestanddeel is Kariteboter (Sheabutter) gewonnen uit de Afrikaanse boomvrucht, waarvan de Afrikanen reeds lang de heilzame werking kennen. Kariteboter activeert de celregeneratie en heeft en natuurlijk UV-filter. Kariteboter bevat o.a. vitamine E, allantoïne, linolzuur, en vele mineralen en kan als niet allergisch beschouwd worden wat betreft huid- als oogirritatie.