Natuurgetrouwe Huidverzorging, Regulerende therapie

Rosel Heim producten worden ontwikkeld op basis van observaties tijdens jarenlange praktijkvoering aangevuld met bevindingen uit recent wetenschappelijk onderzoek. Kennis over de functies en werking van het afweermechanisme van de huid zijn voor Rosel Heim van essentieel belang bij het samenstellen van verantwoorde cosmetische verzorgingsproducten.

Voor de samenstelling worden stoffen gebruikt die identiek zijn aan de werkzame stoffen zoals die van nature in de huid voorkomen.

Nuud is een vegan anti-odorant die op magische wijze 3 tot 7 dagen effectief is.

Het staat voor frisse oksels; fris als een ijsberen tuinfeestje. Dat betekent fris zonder aluminium, parabenen, petrochemische rommel of andere nare ingrediënten. Ook geen zout trouwens of goedkoop parfum. En we doen niet aan drijfgassen of spuitbussen, daarom zit de nuud crème in een bioplastic tube van suikerriet.

Mintenz is een cosmeticamerk met uitsluitend 100% natuurlijke producten voor alle vrouwen die er graag mooi en verzorgd uit willen zien. En die daarvoor make-up en huidverzorgingsproducten willen gebruiken die gezond zijn voor de huid.

De unieke samenstelling van de producten van Make-up Studio is tot stand gekomen door professionals op basis van jaren lange praktijk ervaring.
Make-up studio levert een absoluut kwaliteitsproduct met veelzijdige gebruiksmogelijkheden en een uitgedacht programma aan kleuren.

Phyto Naturelle is een natuurcosmetica gebaseerd op Fytotherapie, beter bekend als kruidengeneeskunde. Voor de cosmetica van Phyto Naturelle worden alleen planten en kruiden gebruikt die geneeskrachtig en huid herstellend werken. De belangrijkste stof die in de meeste producten voorkomt is groene thee, daarnaast worden o.a. de volgende werkzame stoffen gebruikt: Aloë, Amandelolie, Arnica, Avocado olie, Euchinia, Hamamelis, Sheabutter, Hyaluronzuur, Melkzuur etc. De groene thee producten van Phyto Naturelle hebben een beschermende en geneeskrachtige werking op de huid, en vertragen het proces van huidveroudering.

Welke kleuren passen bij mij?

Geen miskopen meer door kleurenanalyse

'Welke kleuren passen bij mij?' Dit is een vraag waar veel mensen mee worstelen. Toch kies je vaak intuïtief bepaalde kleuren waarbij jij je goed voelt en die je ook goed staan. Na een kleurenanalyse blijkt vaak dat er veel meer mogelijkheden zijn dan je van te voren had gedacht.